Welkom bij Stichting BYzonder.

Ben je benieuwd naar een Uniek en Effectief therapieprogramma die extra ondersteuning biedt in de ontwikkeling voor kinderen met Autisme? Neem dan een kijkje op onze website en ervaar waar Stichting BYzonder zich voor inzet.

Autisme is een bijzonderheid die extra ondersteuning nodig heeft in fysieke, geestelijke, verbale en sociale vaardigheden. Door kinderen met Autisme in contact te brengen met dolfijnen middels dolfijntherapie zullen de symptomen daadwerkelijk verminderen. Na een programma van 2 weken waarin kinderen spelenderwijs interacties hebben met dolfijnen zullen er verbeteringen zichtbaar zijn die thuis nog onmogelijk hadden geleken. De therapie waar de meest positieve ervaringen over zijn is de dolfijntherapie op Curaçao bij het CDTC wat staat voor Curaçao Dolphin Therapy Center.                                                                                                                           

Helaas zijn de financiële middelen van de overheid en/of ziektekostenverzekering niet toereikend genoeg om de dolfijntherapie inclusief reis en verblijf te bekostigen. Het doel van Stichting BYzonder is te probere met behulp van particulieren en bedrijven voldoende financiële middelen bij elkaar te krijgen om zoveel mogelijk gezinnen te helpen deze droom waar te kunnen maken!

Met elke donatie zijn wij super blij en weer wat dichter bij ons doel om zoveel mogelijk kinderen dolfijntherapie in Curaçao te kunnen laten volgen.

Heel erg bedankt namens Stichting BYzonder!