Wij zijn Sjoerd en Marit de trotse ouders van een 9 jarige dochter Linn en een 5 jarige zoon Fedde.

Fedde heeft ASS (Autisme Spectrum Stoornis).

Fedde is een vrolijke, lieve en gezellige jongen. Hij houdt van dino's, haaien, zwemmen en naar de dierentuin gaan. Hij volgt Speciaal Basis Onderwijs aan de Diamant in Naaldwijk. Op vrijdagmiddag gaat hij naar Special Family Care een opvang voor kinderen met een beperking. Daarnaast heeft Fedde het heel druk met zijn therapieën voor zijn spraakproblemen, eetproblematiek, ontwikkelingsachterstand en zijn problemen met sensorische informatieverwerking.

Een hele kostbare therapie die hierbij kan ondersteunen is de dolfijntherapie op Curaçao.

Zo is het idee ontstaan om Stichting BYzonder op te richten om Fedde en zoveel mogelijk andere kinderen met ASS deze dolfijntherapie te kunnen laten ervaren. Want ook kinderen met ASS zijn bijzonder en horen erbij! En zo is ook de naam van Stichting BYzonder ontstaan.